Avokádový olej je výborný do salátů, má jemnou chuť. Přepaluje se při velmi vysokých teplotách, takže je vhodný i do teplé kuchyně, smažení a pečení.
Kód: 4056
Kód: 4065
Důkladně přepuštěné máslo výživově bohatý na tuky. Má vysoký bod přepálení, proto se hodí na teplou kuchyni a velmi dlouhou dobu trvanlivosti.
Kód: 3903
Kokosový olej je poslední dobou velmi oblíbený a též je vhodný na vaření.
Kód: 1064
Kód: 1059
Kód: 1058
Rakytníkový olej za studena lisovaný je kvalitní rostlinný olej získaný lisováním plodů rakytníku. Olej má intenzivní oranžovou barvu a se svým charakteristickým ovocným aroma...
Kód: 10202
Oleje a ghí vysoké kvality na vaření, pečení i studenou kuchyň, bez kterých se neobejdete.